Så funkar det

Så funkar det

Hitta IT och Designkompetens helt gratis

Det är enkelt att hitta IT och designkompetens Yoodo. På bara några minuter skapar du en annons som når ut till flera hundra talanger inom t.ex Webbdesign, Mjukvaruutveckling, Grafisk design, Social Media etc...

Lägg upp en annons

Bild för anlita talanger
Slipp administration

Offerter, Anställningar, Konsulttimmar och Samarbeten

Vi har ett dynamiskt annonsformat så att dina behov uppfylls när du vill komma i kontakt med kreativa talanger inom IT och Design. Om det så är offertförfrågan kring ett nytt projekt, behov av konsulter, en anställning eller ett samarbete som du söker.

Lägg upp en annons

Kreativa talanger

Vi tror att de mest kreativa människorna är de som tillför mest värde och innovation till ditt företag. I Sverige finns idag många av världens främsta kreatörer och det utbildas nya varje dag. YooDo har tagits fram och utformats i samråd med dessa talanger och tillsammans skapar vi ett moln av kreativa talanger inom IT och design. Genom våra “visuella annonser” kan du enkelt skapa en attraktiv annons som når just dessa människor.!

Lägg upp en annons

Tryggheten med Yoodo
Bild för bankkort

Varför betala för mycket?

Vi har länge undrat varför det skall vara så dyrt att komma i kontakt med duktiga code-ninjas och grafiska designers. Glöm alla dyra rekryteringsbyråer som tar tiotusentals kronor. På YooDo.se hittar du rätt kompetens helt gratis.

 

Svenska
Yoodo Group AB, Ulrikedalsvägen 20B, 224 58, Lund, Sverige     info@yoodo.se
© Copyright Yoodo Group AB 2013